Nyhetsbrev Juni-19

Sommeren er her endelig - for en deilig tid!

 

Alt er så saftig og grønt og vi håper jo på like herlig varme som i fjor!

Norge er på sitt vakreste med alt som slår ut i full blomst.

 
SOL – vår aller viktigste medspiller

 

                                             

           Sol ute, sol inne sol i hjertet sol i sinnet.

Se hvor den skinner!

 

Visste du at folk som sliter med lavt stoffskifte ofte kan trappe ned på dosen med stoffskiftemedisin om sommeren? Vi blir varmet opp av solen 😊

 

Solen har mange helsebringende effekter og vi kjenner alle til vitamin D. Sjekk nivået ditt, det bør ligge over 100! På en solrik dag kan kroppen lage opptil 10.000 IE gjennom huden. MEN går du rett i dusjen etterpå skyller du bort det nydannete D-vitaminkomplekset. Samtidig vet vi at solfaktor i kremer hemmer vit-D dannelse så vårt råd her: la huden få sol minst en halv time hver dag og så dekk deg til med tynne klær. Bruk solfaktor når du må. Det viktigste her er langsom opptrapping for ikke å bli brent. Og så tror vi på «alt med måte»😊

 

Solen gir oss også infrarøde stråler (IR) – det gir oss en mindre sur kropp, derfor blir mange smertefrie i varmere land, ikke fordi de har høyere temperatur men fordi de er mer ute i solen! De infrarøde strålene gjør også sitt til at fruktene – som får henge på trærne -  blir søte og saftige.

Ville vekster og «ugress» - hva kan vi få ut av det?

 

Sommeren i Norge er også tiden for å sanke, høste inn og spise alt som finnes der ute og som er stappfullt av næringsstoffer. Særlig de viktige mineraler som mange nordmenn har for lite av: magnesium, silisium og jod for å nevne noen. Visste du at du kan spise hele rosen?

Dette er bilde av forsiden til boken Stephen Barstow som bor i Trondheim, han dyrker ugress i hagen og forstår ikke hvorfor vi sprøyter gift på det som kan være mat for alle.

 

Han er leder av KVANN: «Kunnskap og Vern av Nytteplanter i Norge». kvann.no

Salaten han har komponert her inneholder 537 ulike slag😊 brennesle og løvetann er kjent, men visste du at fioler og roser er spiselige? – og smaker godt? – og gir deg næring?

logo belluscio.png
JUBILEUM – hCG metoden 10 år i Norge!

 

I juli 2009 dro dr. Siri Aabel til Argentina, Buenos Aires for første gang og møtte dr. Belluscio. Her fikk hun lære om oral-hCG-metoden og hvor unik og viktig denne metoden er for å hjelpe mennesker med fedmeproblemer og stoffskifteproblematikk.

 

Dette resulterte i boken hennes: ”Det er ikke din skyld at du er tjukk” som kom ut i 2015

Green Doctors og dr. Belluscio har nå inngått en avtale som samarbeidspartnere. Se nettsiden til dr.Belluscio: oralhcg.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 5. internasjonale fedme konferanse går av stabelen i Buenos Aires 17.-19. november 2019 og både dr. Siri og dr. Erlend skal delta.

 

I løpet av høsten vil Siri også lansere boken sin i en fornyet utgave. Den kommer også i E-bok både på norsk og engelsk.

 

Vi ønsker å holde deg oppdatert på nyheter om oral-hCG-metoden, forskning, pasienthistorier samt hva som skjer i Norge.

Vi utvikler derfor en egen nettside hvor du kan få mer informasjon om metoden. Kanskje er dette løsningen for DEG? Ta gjerne en titt på slankmedhcg.no.

Høstens kurs

Introduksjon til helhetsmodellen

Lørdag 24.august 2019

Kl. 10.00-15.00

Dette er for deg som ønsker å lære mer om grønn helse, din egen vei fremover og hva du kan gjøre selv for å få det best mulig. Husk mange går med plager i årevis som det er fullt mulig å gjøre noe med!

Du får vite mer om hvem vi er, hvordan vi jobber og hvilke resultater vi ser hos våre pasienter.

Det blir en fin blanding av teori og praksis. Du finner detaljert program på nettsiden vår. 

Påmelding sendes til post@greendoctors.no.

 

 

 

 

Påfyll til din egen grønne krukke

1.—9.september 2019

Dette kurset er primært for deg som jobber som lege eller

naturterapeut, yogainstruktør, kiropraktor eller osteopat,

akupunktør eller homeopat, kostveileder, biopat eller

gestaltterapeut – og som trenger PÅFYLL i din egen

grønne krukke. Hvem tar vare på oss? Vi gir mye av oss selv

i en krevendehverdag og det er viktig å ha et fellesskap der

vi kan utveksle nyvinninger men også lære av hverandre.

Dr. Siri inviterer deg til Kathy’s Island Retreat hvor våre

samarbeidspartnere Kathrine Brustad og Elias Giano

tar godt vare på oss!

Det er flyreise direkte til den vakre øya Karpathos og kurset er den første uken i september. Det er fortsatt godt og varmt i været, vi blander foredrag og filmer med turer, yoga, svømming i havet og vi serveres deilig sunn mat med vin om du ønsker.

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Kurs i energimedisin og introduksjon til Green Doctors Academy 

Fredag 18. og lørdag 19.oktober 2019

Kl. 09.00 - 16.00

En ting er sikkert: nesten ingen nordmenn vet hva energimedisin er! Dette vil vi på Green Doctors gjøre noe med og vi har etablert et samarbeid med «Energimedisinens far»: James Oschmann. Han er fysiker og biolog og holder foredrag verden over.

Sammen med dr. Siri vil han ta deg gjennom alle typer energibehandlinger, om lys og kvanter, hva er healing og hva skjer når du får akupunktur? Hvordan kan leger og komplimentære terapeuter jobbe side om side til det beste for pasienten?

 

Kurset går over to dager og vi tar imot påmeldinger allerede nå: post@greendoctors.no

Dette kurset er også en introduksjon til Green Doctors Academy – et flerårig utdanningsprogram for leger og terapeuter der James Oschman blir hovedlærer sammen med dr. Siri Aabel. Undervisningen er basert på moduler 2 ganger pr.år.

Første gang mars 2020. Er du interessert send oss en mail: post@greendoctors.no

Vi ønsker alle en deilig og god sommer!

Rasmus Winderens vei 51, Oslo

Picture1.png
  • Black Facebook Icon

© Green Doctors AS 2020