top of page

Nyhetsbrev Mai-19

Dette er det første nyhetsbrevet vi lager fra Green Doctors og vi ønsker å sende ut informasjon 1 gang i måneden.

Du vil få oversikt over hvem vi er, hvordan vi jobber, hva slags pasienter vi har/har hatt med mange spennende pasienthistorier. Vi vil også skrive om hva vi kan hjelpe deg med og hva vi ønsker å formidle gjennom kurs og foredrag, åpne kvelder og seminarer som går over flere dager eller helger.

Green Doctors er en tverrfaglig helseklinikk som fokuserer på forebyggende tiltak.

«Her starter veien til god helse» - vårt mål er å oppfylle dette.

For hva er egentlig god helse? Det finner du svar på gjennom den prosessen du starter opp hos oss. Mange tar til takke med den helsen de tror de har «arvet», mens vi mener alle kan bli friskere, medisinfri og slippe alvorlig sykdom og tidlig død.

Vi gir en helhetlig vurdering av dine helseplager der også miljø, arbeidsforhold, familiedynamikk og skole- eller studiesituasjon blir tatt med i betraktningen.

 

  1. Kartlegging – din sykehistorie med tidligere blodprøver og andre undersøkelser, ditt kosthold, hva du tar av medisiner og tilskudd og hvilke belastninger du har i livet ditt

  2. Utredning – nye og mer utvidete blodprøver, pusteprøve, avføringsprøver, u-lyd, energidiagnose, kiropraktordiagnose, tannstatus og mineral- og tungmetallanalyse

  3. Behandling – tilpasset deg i den rekkefølgen som er lurt for å oppnå raske resultater

 

Vi ønsker å hjelpe deg til optimal helse og gi deg verktøy, tips og råd til hvordan du kan bevare god helse gjennom livet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hvem er vi?

 

Siri Aabel:

Siri har jobbet som allmennlege i 33 år, hun grunnla Green Doctors i 2010 –  for at pasienter skal bli sett og hørt som et HELT menneske. Siri har alle slags pasienter fra de helt små babyer til de eldste på 80 +. Hun er alltid på plass i legerollen først: lytte, lytte og atter lytte, kartlegge og lytte mer. Etter hvert kan hun supplere med diverse behandlingsstrategier.

 

Erlend Aabel:

Erlend har jobbet som lege i 6 år, først i Danmark og de siste 2 år på Green Doctors. Han ser verdien i å tenke helhet og hjelper deg til å finne din vei fremover. Han er grundig, god til å lytte men også effektiv uten at det går på bekostning av «den gode samtalen». Erlend er vår «spesialist» på mage/tarm – han følger med på alt som skjer av forskning og utvikling.

 

Inger Berglund:

Inger har jobbet sammen med Siri i 10 år og kjenner godt til de fleste behandlingsprotokoller og utredningsprosedyrer vi bruker på Green Doctors

Hun er det viktige bindeleddet mellom legen og pasienten -  du treffer henne på onsdager på klinikken og også på telefonen samme dag.

 

Truls Ottesen:

Vi kaller ham kiropraktorlegen vår. Truls har lang fartstid som kiropraktor og jobber hos oss på onsdager. Han har tett dialog med nevrologer og ortopeder, han kan sykemelde og henvise til slike spesialister der det er nødvendig. Truls elsker det tverrfaglige og vi går inn til hverandre for å få faglige råd og innspill – til det beste for pasienten.

 

Marlene Andresen:

Marlene har 3 jobber på Green Doctors: sekretær, biopat/kostveileder og ansvarlig for nettsiden. Hun er brennende opptatt av helhetsmedisin og naturmedisin. Hun kan veilede og rettlede deg mot den hjelpen du ønsker.

 

 

 
Hva skjer fremover?

 

Fremover vil vi presentere høstens kurs og foredrag på vår nettside. Vi hadde stor suksess med stoffskifte skolen høsten 2018, og vil arrangere lignende eventer kommende høst. Vi kommer til å kjøre kurs og foredrag både i helger og på kveldstid. Det vil være kapasitet til opptil 20 personer pr.event.

 

Neste foredrag hos Green Doctors:

 

Kushal Banerjee, homeopath MSc

 

Torsdag 20.juni 2019 fra kl 14 – 16

 

Språk: Engelsk

 

Kushal er fra India, homeopat 3. generasjon. Hans bestefar har utviklet et system som kalles Advanced Homeopathy. Dette vil han fortelle om. Les mer.

 

India er homeopatiens Mekka, her lærer alle leger dette faget og det praktiseres på sykehus ofte som første valg.

 

Kushal er på Norgesbesøk med sin familie, han gleder seg til å besøke oss.

 

Pris: kr 100.- Vipps Bedrift Green Doctors AS 559824

Alle som er interessert i HOMEOPATI er velkommen!

 

Påmelding innen 15.juni

 

GD inngang 14.05.19.jpg
Meld deg på!
GD Fasade 14.05.19.jpg
bottom of page