Pizza

Her kommer en oppskrift på en pizza til deg som vil holde deg unna både gluten og meieriprodukter.

 

Dette er også en pizza for deg som liker pizza!

Pizzabunn:

500 g Helios lys bakemiks

1 ss sukker (kokosblomstsukker)

1 pose tørrgjær

4 dl vann (eller 2 dl vann/2 dl plantemelk)

1 ts salt

4 ss olivenolje

Pass på at det våte er lunket. Bland det våte med det tørre. La det være igjen litt mel til utbaking.

La pizzadeigen stå å heve i 1 time under et kjøkkenhåndkle.  

Etter en time forvarmer du ovnen til 230 grader med stekebrett i ovnen. Del så deigen i tre deler og kjelv ut til tre pizzaer. Bruk resten av melet mens du kjevler. 

Legg pizzabunnene på varme stekebrett og forstek de i ovnen noen minutter. 

Pizzatopping:

Det finnes uendelig mange muligheter til pizza topping. Her er mitt forslag:

Tomatsaus

Bøffel Mozzarella (Må være av Bøffelmelk!)

Skiver med tomat

Champingnon

Oregano

 

Pizza stekes med topping i ca. 10-12 minutter i 230 grader.

 

Toppes med serranoskinke og frisk basilikum når det er ferdig stekt. Nam!

922 90 827

Rasmus Winderens vei 51, Oslo

Picture1.png
  • Black Facebook Icon

© Green Doctors AS 2019