Våre samarbeidspartnere

Logo-Lab1-Oficial.png

Lab1 er et privat medisinsk laboratorium med fokus på analyser innen funksjonell medisin, mage/tarm, livsstilssykdommer (oksidativt stress, inflammasjon, ernæring) og mikrobiologi.

HelsekjeldaLogo.png

Helsekjelda AS har som målsetting å lage produkter som tilfører kroppen gunstige stoff gjennom huden. Produktene er naturlige og økologiske, og er produsert i Norge.

Crystal Water logo 29kb png.png

Crystal Water er inspirert av alle aspekter av vann som kan være med å fremme god helse og det grønne skiftet vi står ovenfor. Vannets egenskaper er stadig gjenstand for undring, også innen vitenskapelig forskning.

Kiropraktor+Truls+Ottesen+Fokusklinikken

Truls er en allsidig kiropraktor, med en spesiell interesse og erfaring innen behandling av bl.a akutte- og langvarige nakke/ryggplager, hodepine/migrene, svimmelhet, idrettsskader, og behandling av barn og gravide.

logo-ad.png

Austad Diagnostikk

Austad Diagnostikk tilbyr ultralyd i OsloBergenUlsteinvikStavangerTrondheimSkien og i Førde utført av Tor Austad og andre spesialister med svært god erfaring innen ultralyd diagnostikk. Bl.a av skjoldbruskkjertel, lymfebaner, indre organer i mageregionen, livmor og eggstokker, lyske og testikler

Kathys Island logo.png

Kathys Island på Karpathos i Hellas tilbyr ukentlige retreater hvor yoga og meditasjon, gong-bad og andre spennende selvutviklingskurs finner sted. Fellesnevneren er selvutvikling i trygge omgivelser.

tannlege hermansen logo.jpg

Vi har over 30 års erfaring med behandling av pasienter som har helseproblemer på grunn av sine tenner og kan tilby totalt metallfri tannbehandling, både når det gjelder fyllinger, kroner, broer og proteser. Lokalene er godt utstyrt for skånsom fjerning av amalgam og andre metaller og vi har også sterkt fokus på sanering av betennelser, både i tenner, kjever og tannkjøtt.

logo microhelse norge.png

Microhelse Norge AS er et team med BEMER partnere som jobber mot et felles mål og med en felles plattform.

Vi ønsker å bygge opp et team der vi deler kunnskap og erfaringer i bredden, hjelper og tilrettelegger kurs og konferanser/ stormøter for vårt team med partnere og kunder.

Kontakt: 

roger.kilaas@bemermail.com

SanaBona_logo_grønt.jpg

Sana Bona leverer økologiske og grønne kvalitetsvarer til dagligvare, helsekostbutikker og privatkunder. De har egen nettbutikk og egne lokaler i Grini Næringspark, på Østerås i Bærum, hvor du kan handle samtidig som du kan få råd og veiledning om det meste innenfor økologiske matprodukter.

Mariken Moxnes.jpg

Psykoterapeut

Mariken Moxness

Mariken er opptatt av at kroppen og psyken henger sammen og at bak fysiske symptomer skjuler det seg glemte psykotraumer. Metoden hun arbeider etter, kan på forbløffende vis synliggjøre glemte deler av deg selv, slik at du gradvis kan finne veien tilbake til ditt autentiske jeg, og bli mer hel igjen.