DRerlend_aabel.png

Dr. Erlend Aabel

Erlend Aabel, f. 1986, er utdannet lege fra Syddansk Universitet i Danmark i 2013. Han har hatt turnustjeneste i Danmark og jobbet både på sykehus og i allmennpraksis. Hans interesseområde er særlig innenfor mage/tarmlidelser og han er utlært i å gjøre både gastroskopi og koloskopi.

Erlend er glad i å lytte og glad i å hjelpe. I 2015 dro han til Hellas for å arbeide som frivillig lege. Her jobbet han 2 måneder med båtflyktninger på Lesbos og senere et halvt år som medisinsk ansvarlig for den svenske nødhjelpsorganisasjonen Lighthouse Relief.

Erlend ser verdien av å jobbe tverrfaglig. Før han begynte på medisinstudiet utdannet han seg til massasjeterapeut, og han har en bachelorgrad i kiropraktikk. Han trener regelmessig yoga og har opplevd på egen kropp hvor viktig det er å være i bevegelse for å forebygge sykdom og ubalanser. Han kjenner godt til homeopati, urtemedisiner, akupunktur og fotsoneterapi.

Erlend sitt primære interesseområde ligger innenfor mage/tarm og han har god erfaring i utredning og behandling av sykdommer i fordøyelseskanalen.