top of page
13aee83d1c6df0d4f8c1c90129908656_edited_

Dr. Siri Aabel

Siri Aabel, f. 1955, er utdannet lege fra Universitetet i Oslo i 1984. Hun har i mange år drevet allmennpraksis med spesiell interesse for komplementære behandlingsformer. I tillegg til å være lege er hun utdannet homeopat fra Norsk akademi for naturmedisin, og har tatt tilleggskurs i urtemedisin, soneterapi, orientalsk diagnose og kinesiologi. Hun har forsket på homeopati og bjerkepollenallergi.

 

Fra 2001- 2004 jobbet hun med Fedon Lindberg på en spesialklinikk i Oslo for forebyggende medisin, overvekt, diabetes og høyt blodtrykk.

 

Siri Aabel har lang erfaring med årsaksrettet behandling av stoffskiftesykdom og overvekt. Hennes bok "Det er ikke din skyld at du er tjukk" kom ut i  2015 og beskriver hennes erfaring og innsikt i fedmeproblematikken. 

Hun har i hele sin legekarriere vært spesielt interessert i barn med atferdsproblemer, overvekt hos barn og hvordan hjelpe dem og deres familier. Siri ble kjent med Kalle Reichelt og hans teorier om peptider og lekk tarm allerede som student på Rikshospitalet på 80-tallet. I dag jobber hun tett med Lab 1 som utfører analyser på dette området.

Dr. Siri har etablert og satt et stort fotavtrykk på Green Doctors. Hun har per desember 2021 avsluttet sin legepraksis og tar ikke lenger imot pasienter.

bottom of page